3 разкошни LED коледни лампички за елхата

3 разкошни LED коледни лампички за елхата

Поставяли сме достатъчно коледни LED лампички, за да знаем, че няма една-единствена и най-добра светлинна декорация за коледната елха. В момента се предлагат десетки видове в различни цветове, размери, цени и опции за управление на светлините. С грижа и внимание към детайлите и декорацията много от тях могат да изглеждат красиво и да допринесат за уюта на коледната нощ. Открийте нашите топ 3 предложения за LED украса на коледната елха (с безплатна доставка).

1. Прости, евтини и ефектни LED коледни лампички

Тази здрава и евтина коледна светлинна украса предлага всичко за неуправляеми светлинни ефекти. Поставяте, включвате в контакта и прибирате чак преди да изхвърлите елхата.

Коледните LED лампички имат 8 режима на управление на светлините, които се сменят един след друг без ваша намеса. За около 6 лв. може да се сдобиете с 10 метра, което е достатъчно за елха до 2 метра. Удължителят до контакта е 3 м (300 см).

Вижте още възможности

Спецификации:
Цвят на светодиода: топло бяло/бяло/многоцветен
Дължина: 10M/20M/30M/50M/100M
Брой светодиоди: 100LED/200LED/300LED/400LED/800LED

Ниво на водоустойчивост: IP65
Управление: Ключ
Режим на работа: 8 режима
Работно напрежение: AC100V-240V
Тип на щепсела: ЕС/САЩ

110V 220V To 24V Fairy Lights Decoration Lighting LED String Outdoor Garland Christmas Tree Decor mariage Wedding Party Lamp


Smart LED decoration for christmas

2. Управляеми LED светлини за елха от телефон (Bluetooth)

Искате да имате всички възможности за управление на светлинните ефекти? Искате да украсите коледна елха на открито? Тази светлинна декорация е за вас.

Със степен на защита IP65 тя е подходяща както за вътрешен, така и за външен монтаж. Може да украсите коледно дърво пред къщата, оградата, контура на прозорците и т.н.

Светлинният гирлянд е напъно управляем през приложение за смартфон или с дистанционно (включено в доставката). Освен това, LED украсата има вграден микрофон, който позволява светлинните ефекти да се синхронизират с музиката в стаята. Така вашето коледно дръвче ще свети в хармония с коледните песни.

Вижте повече


3. WiFi коледни лампички за елха с възможност за управление от телефон, Alexa, Google Assistant и дистанционно.

Тези LED коледни лампички предлагат най-много опции за управление. Доставят се с дистанционно управление, но също така могат да се добавят в WiFi мрежата ви и да се контролират от апликация за телефон, дори и от разстояние. Възможно е да се настрои и гласово управление с Alexa и Google Assistant.

Водоустойчиви с IP65 за вътрешен или външен монтаж, тези RGB IC коледни светлини се предлагат в 5, 10 и 20 метра.

Повече за WiFi LED коледни лампички

Alexa and Google Assistant wifi LED christmas decoration

Къде и кога да купя коледни лампички за елха?

Съветът на целувка.com е да купите коледните лампички от Али, тъй като са най-изгодни и може да сте сигурни че са последно поколение (най-нови светодиоди и режими на управление). За да получите навреме коледните си светлини с безплатна доставка, ви съветваме да поръчате през Ноември.

Съществуват и български онлайн търговци на коледни светлини, но подобни продукти са на значително по-високи цени. Разбира се те предлагат по-бърз срок на доставка. В крайна сметка всичко зависи от това дали сте се сетили достатъчно рано за коледната украса.

Които и коледни лампички да изберете, те ще добавят нотка очарование към празничната украса и ще създадат феерична атмосфера за Коледа.

<< Връщане към предишната страница