10 идеи за подарък за Свети Валентин

10 идеи за подарък за Свети Валентин

Все повече хора смятат, че Свети Валентин е "не-български", комерсиален и демодиран празник, но с наближаването на 14 февруари много от нас все пак решават да зарадват любимите си хора. И тъй като в целувка.com всяка година наблюдаваме сходни тенденции в пазаруването за деня на влюбените, решихме да споделим нашите топ 10 идеи за вълнуващ подарък.

1. Най-популярният подарък за Свети Валентин - лакомства и бонбони

Червените кутии с шоколад във формата на сърце и други вкусни подаръци са най-популярният избор за Свети Валентин. Шоколадът е храната на любовта, а какъв по-хубав символ за насладата от мига. Със сигурност такъв подарък няма да събира прах на някоя лавица.

2. Бутилка хубаво вино

Особено подходящ избор за феновете на Трифон Зарезан. Какво по-добро начало на Свети Валентинската нощ от интимна вечеря с хубаво вино? В зависимост от вкусовите ви предпочитания и от това какво сервирате, може да изберете червено, бяло или розе. Студената февруарска нощ е особено подходяща за хубаво Каберне Совиньон. Ако пък наблягате на сладки лакомства, бутилка шампанско и плато сирена биха ги допълнили чудесно.

3. Точно онзи парфюм

Парфюмът е изтънчен и често желан подарък както за мъжете, така и за жените. Покажете на любимите си хора колко добре ги познавате, като им подарите любимия им аромат.

4. Вечеря за двама на специално място

Поканете половинката си на романтична вечеря само за двама. Това е не само подарък, който ще остави топли спомени, но и устойчив начин да отпразнувате любовта си. Поканата за вечеря е идеалният подарък, а времето, прекарано заедно, е безценно. За този специален повод изберете специално място. Няма правила, но помислете кое би ви допаднало най-много.

5. Пътуване или релаксиращ уикенд за двама

Дори и най-големите скептици по отношение на Свети Валентин не биха отказали романтичен уикенд във ваканционен курорт, спа център или защо не в чужбина? Самолетните билети в момента са достъпни за множество дестинации. Сред големите класики са Венеция и Париж, но ако не искате да клиширате нещата или ако висене по летища не е вашето, то Истанбул, Белград или Солун са добри алтернативи с кола.

6. Бижу или аксесоар

Не е задължително да са скъпоценни камъни - всяко стилно малко бижу върши работа. Аксесоарите пък ощастливяват както мъжете, така и жените. Магазините за бижута често предлагат намаления за Деня на влюбените, така че е сигурно че ще намерите нещо елегантно и непреходно за любимите си хора.

7. Букет, цветя или цвете

Дори и да не празнувате Свети Валентин, една роза или букет вероятно ще направи повечето жени щастливи.

8. Подаръци за разнообразяване на интимността

Подаръците за изследване и разнообразяване на интимните взаимоотношения са все по-популярни през последните години. Масажни масла и други интимни дреболии за възрастни могат да бъдат оригинален подарък и чудесна инвестиция.

10. Подарък, който не може да се купи

Най-добрите подаръци често са тези, които не могат да бъдат купени с пари - домашно приготвена романтична вечеря, сърдечно написана картичка или нещо направено със собствените ви ръце. Отделеното време и креативността ви няма да останат незабелязани и ще покажат на партньора колко е специален. 

14 февруари е денят на любовта, а любовта идва в много различни форми.

Дори и да нямате близка половинка, пак можете да направите нещо запомнящо се с приятелите си, семейството си или да поглезите себе си.

<< Връщане към предишната страница